fbpx

Promovare Facebook

Alege Identitate Brand – agentie promovare Facebook

Suntem o agentie de marketing online, partener dedicat și de încredere ce creștem campanii prin servicii de promovare facebook personalizate. Cu experientă în utilizarea Facebook Ads Manager și cu instrumente profesionale pentru administrare reclame Facebook, ne ocupăm de fiecare detaliu astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat – succesul afacerii tale.

O agenție de marketing online sau un Facebook Ads Manager știe exact cum să procedeze pentru a maximiza vizibilitatea și relevanța online. De aceea colaborarea cu o agentie de marketing online, o agentie Facebook Ads sau cu un facebook ads manager, poate transforma radical prezența online și performanța afacerii tale. 

Obține o evaluare gratuită pentru o campanie de administrare reclame facebook profesională.

Identitate-brand-promovare-facebook-agentie-de-marketing-online-administrare-reclame-facebook-ads-manager-agentie-facebook-ads-illustration

Descoperă avantajele colaborării cu o agenție Facebook Ads

★  Expertiză specializată în strategii de publicitate personalizate pe Facebook.

★  Creșterea rapidă a vizibilității și a conștientizării brandului tău.

★  Targetare precisă a audienței potențiale.

★  Acces la date și analize avansate pentru decizii informate.

★  Consolidarea relației cu clienții existenți și atragerea unora noi.

Servicii de marketing online și promovare Facebook

Promovare Facebook - Essential

Promovare facebook essential icon

Acest pachet include crearea sau evaluarea paginii existente, realizarea unui kit de brand profesional și postarea strategică a 7 postări pe Facebook. Garantăm o creștere a aprecierilor pe Facebook cu 4-5% și generăm între 5 și 10.000 de interacțiuni de calitate cu un raport lunar detaliat al progresului.

Promovare Facebook – Professional

promovare facebook icon agentie facebook ads

Acest pachet conține beneficiile serviciilor incluse în pachetul “Essential”. În plus vei primi încă 7 postări pe Facebook precum și garanția îmbunătățirii aprecierilor între 6-10%. Prin acestea îți asigurăm o prezență mai amplă, mai solidă și mai activă în rețeaua de socializare Facebook.

Promovare Facebook - Premium

facebook ads manager icon red administrare reclame facebook

Acest pachet reprezintă cea mai intensivă opțiune de promovare Facebook. Include pachetul “Professional”, plus alte 14 postări garantând creșterea aprecierilor cu 10-15%. Fiecare pachet este însoțit de un raport lunar detaliat pentru a te ține la curent cu performanța campaniilor tale.

Cauți un Facebook Ads Manager sau o Agentie Facebook Ads?